NAGY Tímea

festő, grafikus


  • Csoportos kiállítások

„Mikor a napfény, bejön az ablakon át és a szívedhez ér, a szomorúságot kidobod végleg, mától szabadon élsz. Ez az az érzés, amit mindig vártál és most már mindig veled lesz…” (Balogh Mihály)

 

A művészet mindig is az életem része volt, rajz tagozatos általános iskolába jártam, mellette zenéltem is. Akkoriban rajzaimmal, néhány agyagszoborral nyertem pályázatokat, némelyik gyerekek alkotásaiból rendezett kiállításra is bekerült. Később gyöngyékszereket készítettem. Aktívan azonban csak a gyerekeim születése után kezdtem foglalkozni a rajzolással, festéssel, ami mostanra annyira magával ragadott, hogy inkább életmód lett számomra, mint hobbi. Azt festem, rajzolom, ami megragad. Az érzéseimet nagyon intenzíven élem meg, nem csupán az alkotás folyamata, de már a tervezés is hatalmas boldogságot tud okozni, amit szeretnék továbbadni a képekkel és ha lehetőségem van rá, akár rajzoktatással is. Jelenleg leginkább akrillal vagy pasztellel festek, de a további terveim között az olaj és az akvarell festés is szerepel.

A Valdor Art-nál Mentorprogram 15. hónapjánál tartok, illetve most kezdem náluk az oktatóképzést gyerek kezdő és haladó oktató modullal.

Művek az alkotó portfóliójából

Csoportos kiállítások

2023. augusztus 7-18.
A MűvészTerem Képzőművészeti Tehetségkutató kiállítás, Etele Plaza (Budapest)

2023. szeptember 27- október 27.
ValdorArt kiállítása, Etele Plaza (Budapest)